Rostas på grillen. Utan krångel.


Ikväll blev det en god köttbit på grillen. Inget krångel. På City Gross hittade jag en fin bit rostas, som har blivit en favorit hos mig i sommar. Man behöver ju inte alltid krångla till det, så jag skippade marinader, rubbing och glaze. Jag nöjde mig med att enbart salta och peppra köttet. Men hela köttstycken kräver rejält med salt och peppar.

In med termometern som jag ställde in på 55° C. Därefter på grillen. Först lite yta direkt över glöden, sedan på med lock och indirekt grillning till termometern sa i från.

Mmm, så gott det blev.

rostas med salt och peppar3 responses to “Rostas på grillen. Utan krångel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.