Grilla högrev

ko styckningsdetaljer

ko styckningsdetaljerMinns att jag förra sommaren läste i Buffé från ICA om att grilla högrev.

I och med högrev (nr 5 i bilden) är en styckningsdetalj med grova muskeltrådar och mycket bindväv så är det kött som kräver lång tillagningstid. I Buffé löste de det genom att dagen före grillningen koka högrev hel i buljong. Sedan förvaras den i kylskåp tills det är dags för grillning.

Skär köttet i ganska tjocka skivor och grilla ett gäng på varje sida. Vänd några gånger under grillningen och pensla med glaze mot slutet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/trukkise/public_html/grillegrill.se/wp-includes/functions.php on line 5464

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/trukkise/public_html/grillegrill.se/wp-includes/functions.php on line 5464

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/trukkise/public_html/grillegrill.se/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107