Entrecote med tabbouleh

Tabbouleh och entrecote

Tabbouleh och entrecoteSommarens varmaste dag hittills. Givetvis blev det lite grillegrill. På Coop Forum hittade jag fin entrecote i deras manuella köttdisk. Där sålde de även marinad och glaze i lösvikt. Spännande. Så jag köpte varsin skiva entrecote till frun och mig samt lite av marinaden Texas Honey.

Till detta lagade vi tabbouleh, dvs bulgur med tomat, persilja och mynta.

2 dl bulgur, kokt
4 dl slätbladig persilja
1 dl mynta
2 tomater
0,5 – 1 citron, pressad
4 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 pressad vitlöksklyfta

Koka bulgur. Skär persilja och mynta fint. Tärna tomaterna. Blanda allt med bulgurn. Blanda citronsaft, olja, vitlök och blanda i. Blir mycker gott och fräscht.

Grill on!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.