Revbensspjäll

Idag blev det revbenspjäll på grillen, både tjocka och tunna.

Igår kväll började jag med att koka revbenen med lök, palsternacka, rotselleri, morot, lagerblad, salt, vit- & kryddpeppar och lite liquid smoke. Sedan fick revbenen vila i kylen under natten.

Idag slängde jag dem på grillen och penslade med Moltas BBQ-sås. Indirekt värme under lock. Mmm. Blev kanon.

Grill on!

goe grill

  6 comments for “Revbensspjäll

  1. 7 May, 2011 at 20:31

    Underbart, känner igen receptet lite 😉

    fråga: vad har den blaskiga öl-liknande drycken Corona att göra med god grillad mat?

    – Inget!! Testa att dricka en god I.P.A. till din BBQ nästa gång, DET är en dryck för kungar!!

    Grillade en hel Flankstek idag, skar den i strips och drack
    en Black Isle Organic pale ale till…

  2. 7 May, 2011 at 20:31

    Underbart, känner igen receptet lite 😉

    fråga: vad har den blaskiga öl-liknande drycken Corona att göra med god grillad mat?

    – Inget!! Testa att dricka en god I.P.A. till din BBQ nästa gång, DET är en dryck för kungar!!

    Grillade en hel Flankstek idag, skar den i strips och drack
    en Black Isle Organic pale ale till…

  3. 8 May, 2011 at 11:51

    Vilken bild! #Grill2011

  4. 8 May, 2011 at 15:43

    tack!

  5. 8 May, 2011 at 15:44

    som eftermiddagsöl under solen duger den alldeles utmärkt. 🙂

  6. 8 May, 2011 at 21:27

    sant..

    om inte annat, duger den att släcka eventuella flammor med 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *