Idag blev det revbenspjäll på grillen, både tjocka och tunna.
Igår kväll började jag med att koka revbenen med lök, palsternacka, rotselleri, morot, lagerblad, salt, vit- & kryddpeppar och lite liquid smoke. Sedan fick revbenen vila i kylen under natten.
Idag slängde jag dem på grillen och penslade med Moltas BBQ-sås. Indirekt värme under lock. Mmm. Blev kanon.
Grill on!
6 responses to “Revbensspjäll”
Underbart, känner igen receptet lite 😉
fråga: vad har den blaskiga öl-liknande drycken Corona att göra med god grillad mat?
– Inget!! Testa att dricka en god I.P.A. till din BBQ nästa gång, DET är en dryck för kungar!!
Grillade en hel Flankstek idag, skar den i strips och drack
en Black Isle Organic pale ale till…
Underbart, känner igen receptet lite 😉
fråga: vad har den blaskiga öl-liknande drycken Corona att göra med god grillad mat?
– Inget!! Testa att dricka en god I.P.A. till din BBQ nästa gång, DET är en dryck för kungar!!
Grillade en hel Flankstek idag, skar den i strips och drack
en Black Isle Organic pale ale till…
Vilken bild! #Grill2011
tack!
som eftermiddagsöl under solen duger den alldeles utmärkt. 🙂
sant..
om inte annat, duger den att släcka eventuella flammor med 😀