Entrecote med tabbouleh

Tabbouleh och entrecote

Tabbouleh och entrecoteSommarens varmaste dag hittills. Givetvis blev det lite grillegrill. På Coop Forum hittade jag fin entrecote i deras manuella köttdisk. Där sålde de även marinad och glaze i lösvikt. Spännande. Så jag köpte varsin skiva entrecote till frun och mig samt lite av marinaden Texas Honey.

Till detta lagade vi tabbouleh, dvs bulgur med tomat, persilja och mynta.

2 dl bulgur, kokt
4 dl slätbladig persilja
1 dl mynta
2 tomater
0,5 – 1 citron, pressad
4 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 pressad vitlöksklyfta

Koka bulgur. Skär persilja och mynta fint. Tärna tomaterna. Blanda allt med bulgurn. Blanda citronsaft, olja, vitlök och blanda i. Blir mycker gott och fräscht.

Grill on!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.