Hela kostcirkeln, typ

Kiwi
Kiwi
Foto: Krassy Can Do It, Flickr

Jonas Nordström tipsade om denna marinad till entrecote med endast kiwi, vitlök och tabasco som han hittat i Augustigrillen med Poul W. Lorenzen (se klipp nedan).

Blanda ett gäng kiwi med pressad vitlök och tabasco. Gegga ihop detta och klappa in röran på köttet. Marinera i en halvtimme.

Släng sedan på grillen. Men inte på en gasogrill, väl? 😉

Comments

3 responses to “Hela kostcirkeln, typ”

  1. […] har tidigare tittat till Augustigrillen med Poul W. Lorenzen. I detta avsnitt meckar han ihop revben som han kokar i Coca Cola ett par […]

  2. […] har tidigare tittat till Augustigrillen med Poul W. Lorenzen. I detta avsnitt meckar han ihop revben som han kokar i Coca Cola ett par […]

  3. Jons

    Låt inte kött marinera för länge i kiwi, det löser upp köttfibrerna. Alltså SKITBRA om de vet med dig att du har råkat köpt ett segt kött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.