Cevapcici

Cevapcici på grillen

Cevapcici på grillenOjojoj, vilka grillkvällar vi har nu. För egen del blev det Cevapcici på grillen i kväll. Serverade i pitabröd med sallad, ajvar och yoghurt.

Cevapcici är helt enkelt köttfärsrullar som kryddas med paprikapulver, persilja och vitlök.

500 g köttfärs
2-3 gula lökar
några vitlöksklyftor
1,5 msk vetemjöl
salt och peppar
finhackad persilja
2-3 msk olivolja

Skala och hacka allt fint. Blanda. Forma färsen och pensla med lite olja. Sen på grillen.

Grill on!


3 responses to “Cevapcici”

  1. Cevapi är grymt gott, både i “bröd-varianten” eller som en “köttbit” med standardtillbehör. Faktum är att de färdiga kryddpåsarna gör ett riktigt bra jobb också om man vill förenkla processen ett par minuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.